Presidente bier
Bier

Smaak in een flesje

Presidente bier is waarschijnlijk nog niet heel bekend in Nederland. Toch is het een biertje om te proeven en te ondervinden van zijn rijkelijke smaak. Met een alcoholpercentage van 5% zul jij optimaal hiervan kunnen genieten. Van oorsprong komt dit biertje uit Cerveceria Nacional Dominicana. Vernoemd naar de toenmalige president Rafael Trujilo. Zowel in de Dominicaanse republiek alsmede in de VS is dit biertje enorm populair. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij in Nederland hier niet van kunnen genieten! Bij Amstel-bright.nl is het mogelijk om dit te bestellen. Zorg jij ervoor dat je voor tien uur in de avond de bestelling is doorgevoerd? Dan leveren zij het de volgende dag! Kortom, snelheid met een heerlijk biertje is perfect.

Presidente bier

Van donker naar licht biertje

Vroeger werd dit biertje gebrouwen als donker bier. Toen die tijd was dit biertje niet heel populair waardoor zij het hebben omgetoverd tot een blond biertje en met succes! Het lekkere verfrissend biertje wat je in de zomermaanden goed kunt drinken. Een echte dorstlesser dat jou weer even laat genieten van een zonnetje!

Vanaf 1986 is de brouwerij en bier overgenomen door een ander bedrijf. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat dit ten kosten gaat van de smaak en kwaliteit. Sterker nog, de markt hierin is toen flink gaan groeien. Hierdoor kan jij ook in Nederland profiteren van een lekker biertje!

Presidente bier

Als jij een bestelling wilt plaatsen bij Amstel-bright.nl, dan hoef jij alleen maar de doos aan te vinken. Voor nog geen veertig euro ben jij al voorzien van 24 flesjes Presidente bier. Een lager biertje is smaakvol om te drinken en daar kan jij nu van gaan genieten! Op tijd bestellen is snel genieten. Als je op de bovenstaande website kijkt, dan vind je overigens meer biersoorten. Van een fris biertje tot aan een wat sterkere variant is hier te bestellen! Neem gerust een kijkje op deze website en bestel hier jouw biertje!