blond bier
Bier

Blond bier is mijn favoriet!

Ik drink graag blond bier en daarom bestel ik regelmatig bij Mr. Hop. Deze webshop heeft namelijk heel veel verschillende soorten bier en ik vind het leuk om nieuwe merken te ontdekken. Op deze manier wordt bier drinken nooit saai!

blond bier

Overzichtelijke webshop

Mr. Hop heeft een handige zoekfunctie in de webshop, want je kunt het assortiment bijvoorbeeld sorteren op kleur bier (in mijn geval zoek ik altijd op “blond”, aangezien dit mijn lievelingsbier is). Ook kun je zoeken op alcoholpercentage, prijs, land of brouwerij. In totaal heeft Mr. Hop ruim 1200 verschillende soorten bier en ik vind het erg leuk om door de webshop te struinen en op zoek te gaan naar nieuwe merken die ik nog niet ken. Binnen Nederland en België alleen al heb je bijvoorbeeld heel veel kleinere brouwerijen die relatief onbekend zijn, maar wel hele lekkere blonde biersoorten maken!

Geweldig om cadeau te doen

blond bier

Je kunt bij Mr. Hop trouwens ook een cadeaupakket blond (of een andere soort) bier bestellen. Dus als je bijvoorbeeld nog een leuk cadeau zoekt voor een verjaardag, dan raad ik zeker aan om eens naar deze pakketten te kijken. Voor liefhebbers van blonde biersoorten heb je bijvoorbeeld een pakket met daarin 16 verschillende biertjes die stuk voor stuk allemaal heerlijk zijn. De ontvanger van dit geweldige cadeau kan dus wel weer even vooruit met zijn of haar blonde biervoorraad. Houd jij ook zo van blond bier en/of zoek je nog een supergaaf cadeau voor iemand die van bier houdt? Neem dan snel een kijkje bij Mr. Hop en ontdek het geweldige assortiment!